Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту https://sushiarigato.kh.ua/, (далі – Сайт) ресторану/кафе «ARIGATO». У цьому документі роз’яснюється:

  • Яку інформацію ми збираємо;
  • Яким чином ми збираємо інформацію;
  • Як зберігається та захищається така інформація.

Взаємодіючи з кафе Arigato, зокрема відвідуючи сайт https://sushiarigato.kh.ua/, а також пов'язані з ним ресурси і окремі сторінки, Ви погоджуєтеся з цією політикою конфіденційності, а також даєте свою згоду на обробку інформації, яка буде потрібна для такої взаємодії. Ми поважаємо Ваші персональні дані і збираємо, обробляємо, передаємо їх в мінімальному обсязі, у відповідності до вимог законодавства України та вимог законодавства Вашої країни, зокрема GDPR (General Data Protection Regulation, GDPR; Regulation (EU) 2016/679).

Зворотний зв'язок із нами:

Адреса: вулиця Цілиноградська, будинок 50 е, Харків, Україна
Наш телефон: +380 68 196 7803

Правові підстави збору/обробки/використання і передачі Ваших Персональних даних.

  • Законодавство Вашої країни, якщо це не суперечить нормам міжнародного законодавства.
  • Законодавство України, зокрема: Конституція України, Закон України «Про захист персональних даних», Закон України «Про інформацію», Кримінальним кодекс України, Цивільний кодекс України.
  • Законодавство Європейського союзу, зокрема: Загальний регламент щодо захисту даних (GDPR - EU General Data Protection Regulation).

**1. Загальні положення **

1.1. Конфіденційність користувачів нашого веб-сайту має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Дані правила пояснюють, як ми використовуємо вашу персональну інформацію.

1.2 Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні нашого веб-сайту, відповідно до положень даних Правил, ви надаєте нам дозвіл на використання файлів-cookie при кожному вашому наступному візиті.

1.3 Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу кафе «Arigato». Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт. Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах. При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

2. Збір персональних даних.

Збору, зберіганню та використанню підлягають наступні типи персональних даних:
2.1. Інформація про ваш комп’ютер, включаючи вашу IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера та операційну систему;

2.2. Інформація про ваші відвідування та використання цього веб-сайту, включаючи реферальні джерела, протяжність візитів, переглянуті сторінки та шляхи навігації по сайту;

2.3. Інформація про адресу вашої електронної пошти, яку ви використали для реєстрації на нашому веб-сайті;

2.4. Інформація, яку ви ввели під час створення профілю на нашому веб-сайті – наприклад, ваше ім’я, зображення у вашому профілі, дата народження, номер телефону, електронна пошта;

2.4. Інформація, така, як ваше ім’я та адреса електронної пошти, які ви вказали під час оформлення підписок на наші поштові повідомлення та/або розсилки;

2.5.Інформація, яку ви ввели під час використання сервісів нашого веб-сайту;

2.6.Інформація, яка генерується при використанні нашого веб-сайту, включаючи інформацію про час, частоту та умови його використання;

2.7. Інформація стосовно будь-яких ваших покупок, використаних сервісів або транзакцій, які ви провели через наш веб-сайт, включаючи ваше ім’я, адресу, номер телефону, адресу електронної поштової скриньки та інформацію про кредитну карту, інформацію з форм для зворотного зв'язку на сторінках сайту, cookie-файли;

2.9. Інформація, яку ви розмістили на нашому сайті з метою публікації її в Інтернеті, включаючи ваше ім’я користувача, зображення профілю та зміст вашої публікації;

2.10. Інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви надсилали нам електронною поштою або через наш веб-сайт, включаючи зміст повідомлення та мета дані;

2.11. Будь-яка інша персональна інформація, яку ви надіслали нам.
Перед тим, як розкрити для нас персональну інформацію третьої особи, ви маєте отримати згоду цієї особи як на розкриття, так і на обробку цієї інформації у відповідності до даних правил.

3. Використання вашої персональної інформації
Персональна інформація, яку ви передали нам через наш веб-сайт, буде використовуватися задля цілей, зазначених в цих правилах або на відповідних сторінках веб-сайту. Ми можемо використовувати вашу персональну інформацію в наступних цілях:
3.1. адміністрування нашого веб-сайту та бізнесу;

3.2. персоналізація нашого веб-сайту для вас;

3.3. надання вам можливості користуватися сервісами, доступними на нашому веб-сайті;

3.4. надсилання вам товарів, придбаних через наш-веб-сайт;

3.5. надання вам послуг, придбаних через наш веб-сайт;

3.6. надсилання вам повідомлень, рахунків та нагадувань про сплату, та отримання платежів від вас;

3.7. надсилання вам немаркетингових комерційних повідомлень;

3.8. надсилання вам електронною поштою повідомлень, які ви спеціально запросили;

3.9. надсилання вам електронної розсилки, якщо ви її замовили (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати електронні розсилки від нас);

3.10. надсилання вам маркетингових повідомлень стосовно нашої ділової активності або ділової активності старанно відібраних сторонніх компаній, яка, на нашу думку, може вас зацікавити, шляхом публікацій або, якщо ви конкретно надали на це згоду – шляхом надсилання електронної пошти або за рахунок використання подібних технологій (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати маркетингові повідомлення);

3.11. надання стороннім компаніям статистичної інформації про наших користувачів (проте, ці сторонні компанії не матимуть змоги ідентифікувати жодного окремого користувача з цих даних);

3.12. обробка запитів та скарг, зроблених вами або на вас, і які стосуються нашого веб-сайту;

3.13. з метою забезпечення безпеки нашого сайту та попередження шахрайства;

3.14. з метою перевірки відповідності умовам та правилам, які регламентують використання нашого веб-сайту (включаючи моніторинг приватних повідомлень, надісланих через сервіс приватних повідомлень нашого веб-сайту);

3.15. в інших цілях.
Якщо ви надали персональну інформацію для публікації на нашому веб-сайті, ми опублікуємо її. В іншому випадку, ми використовуватимемо цю інформацію у відповідності до ліцензії, яку ви нам надали.
Ваші налаштування конфіденційності можуть використовуватись для обмеження публікації ваших персональних даних на нашому веб-сайті, і можуть регулюватися за допомогою засобів управління конфіденційністю на веб-сайті.
Без вашої чітко вираженої згоди ми не будемо передавати вашу персональну інформацію жодній сторонній компанії для прямого маркетингового використання цією, або будь-якою іншою сторонньою компанією.

4. Розкриття персональної інформації

4.1.Ми залишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію для будь-кого з наших працівників, керівників, страхувальників, професійних радників, агентів, постачальників або субпідрядників, в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах.

4.2. Ми залишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію для будь-якого члена нашої групи в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах.

4.3. Ми лишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію в тих випадках, в яких цього від нас вимагає закон;

4.3.1. у зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами;

4.3.2. з метою встановлення, реалізації або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству або зниження кредитних ризиків);

4.3.3. покупцеві (або потенційному покупцеві) будь-якого бізнесу або активів, які ми продаємо (або збираємося продати);

4.3.4. будь-якій особі, яка, як ми обґрунтовано вважаємо, може подати запит до суду або іншого уповноваженого органу про розкриття цих персональних даних і, на нашу обґрунтовану думку, цей суд або уповноважений орган видасть розпорядження на розкриття цих персональних даних.

Ми не будемо розкривати вашу персональну інформацію третім особам, за виключенням випадків, зазначених в цих правилах.

5. Міжнародні передачі персональної інформаці

5.1. Інформація, яку ми збираємо, може зберігатися, оброблятися та передаватися між будь-якими країнами, в яких ми здійснюємо свою діяльність, з метою надання нам можливості використовувати цю інформацію у відповідності з цими правилами.

5.2. Інформація, яку ми збираємо, може бути передана в наступні країни, де немає законів із захисту даних, аналогічних тим, що діють на території Європейської Економічної Зони: США, Росія, Японія, Китай та Індія.

5.3. Персональна інформація, яку ви публікуєте на нашому веб-сайті, через Інтернет, може бути доступна в усьому світі. Ми не можемо перешкодити її використанню, або неправомірному використанню в злочинних цілях, сторонніми особами.

5.4. Погоджуючись з цими правилами, ви надаєте згоду на передачу вашої персональної інформації, зазначеної в розділі 5.

6. Збереження персональної інформації

6.1. Персональна інформація, яку ми обробляємо з певною метою або в певних цілях не повинна зберігатися довше, ніж потрібно для досягнення мети або цілей.

6.2 Ми будемо зберігати документи (включаючи електронні документи), які містять персональну інформацію:

6.2.1. в тих випадках, в яких цього від нас вимагає закон;

6.2.2. якщо ми вважатимемо, що ці документи можуть мати відношення до будь-якого поточного або майбутнього судового розгляду;

6.2.3. метою встановлення, реалізації або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству або зниження кредитних ризиків).

7. Захист вашої персональної інформації

7.1.Ми будемо вживати технічні та організаційні заходи для попередження втрати, протиправного використання чи підробки вашої персональної інформації.

7.2. Всю надану вами персональну інформацію ми будемо зберігати на серверах Digital Ocean.

7.3.Ви підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет є незахищеною, і ми не можемо гарантувати захист даних, надісланих через всесвітню мережу.

7.4. Ви несете повну відповідальність за збереження свого пароля для доступу на наш веб-сайт в таємниці. Ми ніколи не будемо запитувати ваш пароль (за виключенням випадків, коли ви намагаєтесь увійти до свого облікового запису на нашому сайті).

8. Зміни та поправки

8.1. Ми лишаємо за собою право періодично вносити зміни та поправки в ці правила, та публікувати їх нову редакцію на нашому сайті. Ви повинні періодично перевіряти цю веб-сторінку, щоб пересвідчитись, що розумієте зміст змін, внесених до цих правил. Ми також можемо проінформувати вас про внесення змін до цих правил шляхом надсилання електронної пошти або через систему передачі приватних повідомлень нашого сайту.

8.2. Там, де це можливо, ми будемо повідомляти Вас по електронній пошті про будь-які істотні зміни, але також рекомендуємо Вам періодично переглядати дану Політику, щоб отримувати інформацію про те, як ми використовуємо Ваші персональні дані.

9. Ваші права

9.1. Право доступу. При необхідності Ви можете отримати від нас підтвердження про використання та обробки Ваших персональних даних та, при необхідності, ми надамо Вам їх копію.

9.2. Право на виправлення. Якщо персональні дані, які ми зберігаємо і обробляємо, є на Ваш погляд неточними або неповними, Ви маєте право вимагати їх виправлення, за умови, що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних може бути підтверджена в розумний спосіб.

9.2.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена нами самостійно, ми можемо запросити у Вас додаткову інформацію або відмовитися від зміни даних.

9.2.2. У разі запиту на зміну ми зобов'язані проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих з дня такого запиту.

9.2.3. Якщо Ви вимагаєте від Компанії виправити персональні дані, якими ми вже поділилися з третіми особами, ми повідомимо їм про виправлення, де це можливо.

9.3. Право на видалення. У будь-який момент Ви можете попросити нас видалити Ваші персональні дані, за умови, що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних може бути підтверджена в розумний спосіб.

9.3.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена нами самостійно, ми можемо запросити додаткову інформацію або відмовитися від видалення даних.

9.3.2. У разі запиту на видалення ми зобов'язані проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих з дня такого запиту.

9.3.3. Якщо Ви вимагаєте від Компанії видалити персональні дані, якими ми вже поділилися з третіми особами, ми повідомимо їм про видалення, де це можливо.

9.4. Право на обмеження обробки. Ви можете попросити нас припинити або призупинити обробку Ваших персональних даних в певних обставинах, за умови, що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних, може бути підтверджена в розумний спосіб.

9.4.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена нами самостійно, ми можемо запросити додаткову інформацію або відмовитися від обмеження такої обробки.

9.4.2. У разі запиту на обмеження обробки ми зобов'язані проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих з дня такого запиту.

9.4.3. Якщо Ви вимагаєте від Компанії обмежити таку обробку персональних даних, після того як ми вже поділилися ними з третіми особами, ми повідомимо їм про таке обмеження, де це можливо.

9.5. Право на експорт. При певних обставинах Ви маєте право отримати Ваші Персональні дані (в структурованому, широко використовуваному і машиночитаємому форматі) і використовувати їх в іншому місці або попросити нас передати їх третій стороні за Вашим вибором, за умови що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних може бути підтверджена в розумний спосіб.

9.5.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена нами самостійно, ми можемо запросити додаткову інформацію або відмовитися від надання Вам можливості експорту цієї персональної інформації.

9.5.2. У разі запиту на експорт персональної інформації ми зобов'язані проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих з дня такого запиту.

9.5.3. Експорт персональної інформації, якою ми вже поділилися з третіми особами, здійснюються цими особами за допомогою Вашого окремого запиту.

10. Сторонні веб-сайти
Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів.

11. Оновлення інформації
Будь-ласка, своєчасно повідомляйте нас, якщо ваша персональна інформація, яка знаходиться у нас, потребує оновлення чи виправлень.

12. Файли-Cookies
12.1. Наш веб-сайт використовує файли-cookies. Cookie — це файл, що містить ідентифікатор (стрічку, яка складається з літер та цифр), і який надсилається веб-сервером до веб-браузеру, та зберігається браузером. В подальшому, ідентифікатор надсилається назад на сервер кожного разу, коли браузер запитує веб-сторінку з серверу. Файли-cookies можуть бути або «постійними» або «сеансові»: постійні будуть зберігатися браузером та будуть придатними до завершення терміну дії, якщо тільки не будуть видалені користувачем завчасно; «сеансові» навпаки – будуть видалятися після завершення сеансу роботи з сайтом або після закриття браузеру. Файли-cookies зазвичай не містять жодної інформації, яка ідентифікує особу користувача. Проте, ваша персональна інформація, яку ми маємо, може бути пов’язана з інформацією, що зберігається та отримана від файлів-cookies.

12.2. Видалення і блокування cookie-файлів. Ви можете заблокувати файли cookie, активувавши налаштування в своєму браузері, яке дозволяє відмовитися від налаштування всіх або деяких файлів cookie. Однак якщо Ви використовуєте налаштування свого браузера для блокування всіх файлів cookie (включаючи суворо необхідні файли cookie), Ви не зможете отримати доступ до всіх або частин нашого сайту. Ці налаштування зазвичай знаходяться в меню «Параметри» або «Налаштування» Вашого інтернет-браузеру. Для розуміння цих налаштувань можуть бути корисні наступні посилання:
налаштування файлів cookie в Internet Explorer
налаштування файлів cookie в Firefox
налаштування файлів cookie в Chrome
налаштування файлів cookie в Safari